Kan je wat met de linkjes die ik je heb laten zien? Staat precies in wat je moet doen en veel aan de hand waarvan je je probleem kan diagnosticeren.
De boiler druk van 1 bar overdruk is redelijk normaal, en zeker niet te hoog. Als je die hoger zou zetten zou je coolingflush langer duren, maar zou je wel meer stoom hebben voor je melk.
De temperatuur van je water zal nu iets van 120C zijn. Dat moet je eerst even wegspoelen totdat het ongeveer 90C is. Daarna de zaak een seconde of 40 weer "op temperatuur" laten komen, en dan zal het bij het zetten rond de 94C zitten, wat goed is. Het kan makkelijk een graad of 2C afwijken, maar zoveel meer moet dat niet zijn.
Re: Bittere Koffie
21La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder