Probeer ook wat single origins!
Of ´expres´ eens iets met een ´vleugje´ Robusta erin!
Alhoewel Fascino dat niet heeft geloof ik..
Meer kans op crema in elk geval!
De Espresso Grande Alta is mijn favoriet overigens, probeer die eens?
Of... de 100% Robusta van Black Sheep te Londen
, zie foto.
Ik ga deze week proberen om een nóg dikkere crema te b(r)ouwen
(prima koffietje overigens, eerste en enige "R-certified" Robusta farm, in dit geval Sethuraman Estate in India, doet het verrassend leuk als S.O. espresso, smaak doet niet onder voor een goede Italiaanse espresso waar meestal maar maximaal 30-40% Robusta in zit. Niet meer dan twee per dag drinken!
)
Enne... ik vergeet steeds te beamen (be-amen Piston, niet het Engelse
beamen ) wat anderen hier reeds meermalen hebben gezegd: Peter @ Kafko. De rit méér dan waard.
En als je machine menselijkerwijs te tillen is dan kun je ook wachten op een Hema, Blokker, kruidvat, AH die regelmatig van die goedkope NS dagkaarten verpatsen. Ben je voor rond de 15 euro uit en thuis, Peter haalt je wel op op het stationnetje, als je het ´m lief vraagt
Heeft bij mij gewerkt, de treinrit, met een Expobar, en dat lieve vragen ook
(welke smileys heb ik nog niet gebruikt...
)