Re: Het grote broodbaktopic

901
De Maxima is een gewaardeerde instapper, ik vindt het alleen lastig dat je de spiraal niet "even" uit kan nemen, vooral handiger met schoonmaken, ik maak altijd de kom en haak schoon voor een evt. volgende batch, 2 minuten werk en geen kruisbesmetting.

De Maxima is van Chinese makelij, De Rofco zal niet anders zijn, sommige van dat soort mixers pochen dat ze Italiaans zijn, vergeten alleen bij de rebatch handeling het Chinese stickertje af te krabbelen en plakken er een "kleine Italieener" overheen, Slordig.
Laatst gewijzigd door @3aan op ma 16 jan 2017, 16:19, 1 keer totaal gewijzigd.
Gaggia Orione - 1973 - Vibiemme Pistone 2017 in wederopbouw - Ceado E37s
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.

Re: RE: Re: Het grote broodbaktopic

903
bobbee schreef:Schijnt dat je moet wennen aan de andere werkwijze, dat zeggen de huidige eigenaren van een Maxima (nee, niet de Willem)
Ik heb het apparaat al eerder een koninginneke genoemd. ;)


PS Bob doe je nog een gooi naar 1 van die apparaten? Anders plaats ik ze hier en op brood.nl voor de liefhebbers.
Gaggia Orione - 1973 - Vibiemme Pistone 2017 in wederopbouw - Ceado E37s
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.

Re: Het grote broodbaktopic

904
Haha, ja ik zag het in dat topic.
Afbeelding


Deze spiraalkneder is er ook nohg, uit datzelfde topic. Schijnt ook goed te zijn...
http://m.ebay.it/itm/271289657389?_mwBanner=1

Over die link die je stuurde, ik kan niks vinden op internet. Ik wil weten wat de max temp is...
(ik heb trouwens 3 links ontvangen naar 3x hetzelfde apparaat. Had je er meerdere gestuurd?)
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic

905
@Frans, ze is 10 geworden en had dus een keurig verjaardagsfeest. 2 dagen te vroeg omdat ze morgen echt jarig is maar ja wekker gaat vroeg en ze moet naar school.

@Bob, ik maak ook pasta etc en een blender gebruik ik nooit, wel heb ik een bamix staafmixer the king van de staafmixers met 3 wisselmessen erop en ding om slagroom en mayonaise te maken. Verder draai ik zoals gezegd soms gehakt met een add-on en doe er dan tuitje aan en maak er worsten van. Ga ik binnenkort weer eens doen ook. Maar zo'n 5KG kneedmonster is wel beter voor het deeg kneden hoewel Frans dat zal tegenspreken want die doet het met de hand.
ECM Manufacture Mechanika IV, Quamar M80E, coffeelab tamper, fancy atag stoomoven

Re: RE: Re: Het grote broodbaktopic

906
bobbee schreef:Haha, ja ik zag het in dat topic.
Afbeelding


Deze spiraalkneder is er ook nohg, uit datzelfde topic. Schijnt ook goed te zijn...
http://m.ebay.it/itm/271289657389?_mwBanner=1

Over die link die je stuurde, ik kan niks vinden op internet. Ik wil weten wat de max temp is...
(ik heb trouwens 3 links ontvangen naar 3x hetzelfde apparaat. Had je er meerdere gestuurd?)
Nee 2 x dezelfde maar door dat gerommel op KP dat je telkens die link tussen de speciale URL tekens moet zetten, anders gaat er bij het quoten van alles mis!

http://www.kapaza.be/nl/vi/11587831.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

[url]htt.p://www.kapaza.be/nl/vi/11587831.htm[/url] < tussen deze geplaatst ..[url][url].

Op deze wijze dus

Deze linken zijn fictief!
Gaggia Orione - 1973 - Vibiemme Pistone 2017 in wederopbouw - Ceado E37s
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.

Re: Het grote broodbaktopic

907
Zet de vondst maar online hoor Adriaan, ik kan er niet genoeg info over vinden en maten staan er niet bij dus op het oog is hij te groot voor mij. Uiteraard wel bedankt!!!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’