
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Het natte vingerprinsieppe.mloes schreef:Ik ben sindskort ook weer aan het bakken. Helaas geen Rogge voor mij omdat ik daar allergische voor ben. Ik koop m'n meel in 5 kg zakken van de nieuwe band (biologisch meel). Na 2 x de desem lekker op gang. Wij waren verslaafd aan het bio desem noten rozijnen brood. Dus die probeer ik te evenaren. Ik bak wel met een broodbakmachine, al enkele jaren geleden aangeschaft. Ik gebruik eerst een kneedmenu, laat het dan een tijd reizen, en dan afbakken. Ik doe eerlijk gezegd alles op gevoel en dat gaat bijna nooit fout. Ik ben nu getallen aan het bijhouden,kijken of ik nou elke keer hetzelfde gebruik. Zal van t weekend eens een fotootje maken. Overigens zijn m'n broden wel wat compacter dan wat ik hier voorbij zie komen. Heeft ongetwijfeld met m'n broodbakmachine te maken. Ik woon overigens in Utrecht en kan altijd een keer broodmeel voor iemand mee bestellen.
Behalve als je broodbakcursus wil geven of zuurdesem-masterclass of wanneer je een reeks boeken wil verkopen met titels als "Broodbakken hoe moet het" en "Broodbakken, kijk zo doe ik het" of "Broodbakken, nu kunt u het ook". Want dan duren die cursussen enorm kort en de boekjes zijn met het voorwoord al klaar.cremalover schreef:Het natte vingerprinsieppe.![]()
Staat garant voor succes.
Maar ik ga er vanuit dat dat allemaal niet het geval is.fransg schreef:Behalve als je broodbakcursus wil geven of zuurdesem-masterclass of wanneer je een reeks boeken wil verkopen met titels als "Broodbakken hoe moet het" en "Broodbakken, kijk zo doe ik het" of "Broodbakken, nu kunt u het ook". Want dan duren die cursussen enorm kort en de boekjes zijn met het voorwoord al klaar.cremalover schreef:Het natte vingerprinsieppe.![]()
Staat garant voor succes.
Hahaha! Goeie!fransg schreef:Enkele belangrijke dingen om te weten over gluten:
https://www.youtube.com/watch?v=Oht9AEq1798
Daar zou ik wel een plakje van willen bij de koffie, dat is een verjaardags-cake! Kaarsjes erop, beetje suikersmeer eroverheen.seels schreef:2de toscaans broodje.