Choco latte art

1
Hoihoi!

Ik begin steeds beter te worden in melk schuimen, en zelfs latte art gaat steeds beter.
Maar weten jullie misschien waar je een goede fles kan vinden voor chocoladesaus? Ik heb er eentje uit de supermarkt, maar die druipt veel te veel en zorgt voor veel geklieder met mijn latte art... Op filmpjes zie ik van die (goedkope) plastic dingen, maar ik weet niet waar je die vandaan kunt halen.
Iemand een goede tegen het lijf gelopen misschien?

Groetjes,
Els

Re: Choco latte art

3
Zet je flesje eens in de koelkast voordat je gaat gieten?

--ik spreek zonder enige ervaring van chocola in mijn koffie doen. Sterker nog, ik heb totaal geen ervaring van uberhaupt ook maar een enkele vreemde substantie in mijn koffie.--
Is je koffie te zuur?
Is je koffie te bitter?
Is je koffie te intens?
Snap je het allemaal niet meer?
Lees dit

Re: Choco latte art

5
Van boven naar beneden:
Ik drink als 1 van de enige cappuccino, en als ik steeds voor 1 kopje apart chocolade moet smelten... vind ik wat overdreven ;)

Mijn chocoladesaus staat in de koelkast (ik heb em eerst buiten de koelkast gehad.. beide geeft slecht effect)

Groothandels dus... hmmm..... Hoe kom ik daar...

Re: Choco latte art

6
Je weet toch wel dat cacao of chocolade op de cappuccino en beetje vloeken in de kerk is hè? ;)
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Re: Choco latte art

7
Ik heb bij de Kaldi zo'n klein plastic knijpflesje gekocht, 2,50 ofzo, met zo'n heel fijn spuitmondje. En dan gewoon AH chocoladesaus daarin gieten. Werkt prima.
Kees van der Westen tamper - Izzo Alex Duetto - Mazzer Major - Bonavita Gooseneck - Aeropress - V60