Dat is dan de hoeveelheid koffie die we gemiddeld verstoken met als resultaat een heerlijk kopje.

Gr Erik
Wat is een goede espresso?Da scheiden sich ja die Geister zoals ze un Dld plegen te zeggen.ErikW schreef: wo 20 dec 2017, 21:48 Helemaal eens met Frans!
Eenmaal de echte espresso geproefd hebbende kan je nooit meer een cupje drinken met veel plezier.
Zelfs in een goede espressobar is het vaak bar en blubber!
Veel drinkplezier en fijne feestdagen!~
Erik
Mee eens. Als ik thuiskom van een weekje op reis met de La Pavoni valt me altijd op hoe doodsimpel het is de beste shots keer op keer uit de Londinium te halen terwijl dat met de La Pavoni een kunststukje is dat vaak redelijk lukt, door veel oefening, soms fantastisch en dan ook weer wat minder.Erik82 schreef: ma 25 dec 2017, 12:32Met goede apparatuur is het juist doodsimpel een goede espresso te maken.