Re: Het grote broodbaktopic
1861‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Ik kook al 30 jaar dagelijks.@3aan schreef: di 30 jan 2018, 00:25 Is er ook al een kookgroepje voor lekkere gerechten, zo heb ik gisteren en vandaag super lekkere Sambal gemaakt van 7 verschillende soorten pepers en een totale kooktijd van 18 uur, nu moet alles nog door de passeerzeef, mits ik die kan terugvinden zo'n ding gebruik je door al malende de boel door een zeef te drukken en dan blijven de grotere partikels over die dan apart gemalen worden o.a. de pitjes die dan fijn worden gemaakt en terug aan de de brij worden gegeven om zo ook daar de pittige noot nog smakelijker te maken, met mijn Sambal kan je twee keer genieten!
Een goede Sambal mag best een verraderlijk zalfje zijn, ik hou van pittig
Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk