Re: Het grote broodbaktopic

1867
Is er ook al een kookgroepje voor lekkere gerechten, zo heb ik gisteren en vandaag super lekkere Sambal gemaakt van 7 verschillende soorten pepers en een totale kooktijd van 18 uur, nu moet alles nog door de passeerzeef, mits ik die kan terugvinden zo'n ding gebruik je door al malende de boel door een zeef te drukken en dan blijven de grotere partikels over die dan apart gemalen worden o.a. de pitjes die dan fijn worden gemaakt en terug aan de de brij worden gegeven om zo ook daar de pittige noot nog smakelijker te maken, met mijn Sambal kan je twee keer genieten!

Een goede Sambal mag best een verraderlijk zalfje zijn, ik hou van pittig
Afbeelding



Afbeelding
Afbeelding


Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk




Gaggia Orione - 1973 - Vibiemme Pistone 2017 in wederopbouw - Ceado E37s
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.

Re: Het grote broodbaktopic

1869
@3aan schreef: di 30 jan 2018, 00:25 Is er ook al een kookgroepje voor lekkere gerechten, zo heb ik gisteren en vandaag super lekkere Sambal gemaakt van 7 verschillende soorten pepers en een totale kooktijd van 18 uur, nu moet alles nog door de passeerzeef, mits ik die kan terugvinden zo'n ding gebruik je door al malende de boel door een zeef te drukken en dan blijven de grotere partikels over die dan apart gemalen worden o.a. de pitjes die dan fijn worden gemaakt en terug aan de de brij worden gegeven om zo ook daar de pittige noot nog smakelijker te maken, met mijn Sambal kan je twee keer genieten!

Een goede Sambal mag best een verraderlijk zalfje zijn, ik hou van pittig
Afbeelding



Afbeelding
Afbeelding


Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk
Ik kook al 30 jaar dagelijks.
Vind alles lekker.Ook sambal.