Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

4548
Weer eens wat gebakken. 100% desem: Spelt met graanmolen gemalen en rest bloem en veel zaden
Vrijdag deeg gemaakt met spiraalkneder en rijstijd in rijsmandje in de koelkast. Eigenlijk van plan gisteren het te bakken maar niet gelukt door een grote klus in huis.
Dus vandaag, 1 in een gietijzeren pan en 1 los in de oven. Die gietijzeren pan doet wonderen met het deeg.

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding

‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

4550
bobbee schreef: zo 16 jan 2022, 17:11 Weer eens wat gebakken. 100% desem: Spelt met graanmolen gemalen en rest bloem en veel zaden
Vrijdag deeg gemaakt met spiraalkneder en rijstijd in rijsmandje in de koelkast. Eigenlijk van plan gisteren het te bakken maar niet gelukt door een grote klus in huis.
Dus vandaag, 1 in een gietijzeren pan en 1 los in de oven. Die gietijzeren pan doet wonderen met het deeg.

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding
Ik ben na 15 jaar ontpand. :mrgreen:
Ik maak er alleen nog stoofvlees in. :)