Misschien rijzen de broden daarom wel zo goed bij jullie doordat de specifieke golven van ovenlampen een negatieve reflexwerking uitoefenen naar het deeg. Daar hebben jullie dan geen last van. Dat geconcludeerd hebbende, is het geen kwestie van monteren maar eruit slopen. Ik wacht daar nog even mee want ik heb Led lampen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3092LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3093Prachtig, naast het deegprodukt intrigeert het tafeltje, wat waarschijnlijk geen tafeltje is, mij. Maar wat het dan wel is, dat wordt een hersenkraker. In ieder geval uitermate geschikt om deegwaren op te etaleren.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3094een krukjegilleko B. schreef: za 18 jul 2020, 21:38 Prachtig, naast het deegprodukt intrigeert het tafeltje, wat waarschijnlijk geen tafeltje is, mij. Maar wat het dan wel is, dat wordt een hersenkraker.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3095Met handige met de hand gedraaide antislip voetjes in hippe kleur
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3096 het metaal was daar verroest en gaf lelijke afdrukken op de vloerbedekking, de tape gaat dat goed tegen
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3097Ik kan het je alleen maar van harte aanbevelen! Het is echt ongelooflijk lekker, en lijkt in niets op het karton uit de supermarkt. Hier komen er net nog weer drie uit de oven:cremalover schreef:Met een pan kun je maar eem brood tegelijk bakklen. Dat is weeer een nadeel.bobbee schreef: za 18 jul 2020, 13:07Een steen bij mij heeft ook niet echt heel goed effect gehad. De bodem van het brood blijft zacht. Van de week ook weer eens geprobeerd maar nog steeds niet goed. Ik denk dat je 2 uur moet voorverwarmen ofzo maar ja, als het met een bakplaat of gietijzeren pan ook goed gaat waarom dan al die moeite voor 1 of 2 broden.cremalover schreef: Mijn ervaring met die pizzasteen isslecht.
Sinds ik brood gewoon op bakpapier op de gemailleerde plaat bak krijg ik een veel mooiere korst.
Mooie oven.Beetje jaloers wel.
Ik ga me na de keurigsdienst over stokbrood op stokbrood toeleggen. Zo gauw mijn meel op is T65 bestellen en dan ga ik los.
En omdat we toch op de Franse tour waren, ook nog een lekkere Franse appeltaart met Frangipane
Het thuisfront vond hem blijkbaar dermate smakelijk eruit zien dat een foto van de gehele taart niet meer mogelijk was...
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3098Die taart is mooi zeg! Heb je daar en recept van? Wil ik weleens maken.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3100IK ook.bobbee schreef: zo 19 jul 2020, 11:13 Die taart is mooi zeg! Heb je daar en recept van? Wil ik weleens maken.