Ik zeg dan wel ik pleur alles bij mekaar. Is ook zo maar ik weet inmiddels hoeveel water en meel ik moet gebruiken om ongeveer 72% hydratatie te krijgen.
anderhalve pitcher water en kom vullen met meel tot waar het glanzend gedeelte begint.Dan jampot met zuurdesem 4 tellen ondersteboven houden. Theelepel met zwaluw tot de rand vullen met zout.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3272Hhaha! Ik hou ervan.cremalover schreef:Ik zeg dan wel ik pleur alles bij mekaar. Is ook zo maar ik weet inmiddels hoeveel water en meel ik moet gebruiken om ongeveer 72% hydratatie te krijgen.
anderhalve pitcher water en kom vullen met meel tot waar het glanzend gedeelte begint.Dan jampot met zuurdesem 4 tellen ondersteboven houden. Theelepel met zwaluw tot de rand vullen met zout.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3273https://www.nu.nl/economie/6081099/iers ... brood.html
"Brood mag volgens de Ierse wet in verhouding tot het gebruikte bloem niet meer dan 2 procent suiker, vet of broodverbeteraar bevatten. Voor suiker ligt dat percentage bij Subway op 10 procent, aldus Irish Independent."
Suikerbrood!
"Brood mag volgens de Ierse wet in verhouding tot het gebruikte bloem niet meer dan 2 procent suiker, vet of broodverbeteraar bevatten. Voor suiker ligt dat percentage bij Subway op 10 procent, aldus Irish Independent."
Suikerbrood!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3274Ierse rechtbank bepaalt dat sommige "broodjes" feitelijk geen "brood" mogen heten omdat er teveel rotzooi in zit, tot wel 5x de toegestane hoeveelheid suiker.
http://youtu.be/jZ6QloveTKs?t=464
http://youtu.be/jZ6QloveTKs?t=464
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3275LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3276Half Volkoren met Rogge/tarwe quellstueck.
Half op voordat de tweede uit de oven is.
Half op voordat de tweede uit de oven is.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3277Mijn desem was niet goed meer. Na meerdere pogingen om hem weer springlevend te krijgen ipv half levend heb ik hem opgegeven. Ik had van dezelfde desem een beetje in de koelkast staan voor al zeker 8 maanden zonder omkijken. Ik heb hem 2 x gevoed en was springlevend vool energie.
We kunnen weer!
[img]https://up.picr.de/39589695yj.jpg[/img]
We kunnen weer!
[img]https://up.picr.de/39589695yj.jpg[/img]
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3278LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3279Weer een beauty!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’