Re: Latte art fotos

943
Wijmaar schreef:Een rosetta waarbij het kopje iets te snel vol was...
Afbeelding


Afbeelding


En een kleintje voor de kleine

Afbeelding
...."het kopje iets te vol was"... ik denk dat dat een breed probleem is. In het prille begin werd ik daar knap geïrriteerd van, maar na jaren oefening en hard werken, nog steeds
Afbeelding


Afbeelding


Re: Latte art fotos

944
[img]https://up.picr.de/43410192xr.jpg[/img]

Malabar van Hoofdkwartier + wat honing in die espresso, niet teveel want het moet alleen de kaneel complimenteren die op de espresso is gestrooid. Daarna aftoppen (is dat een woord) met wat heerlijke gestoomde volle melk.

Oh ja, goede Ceylon kaneel gebruiken en niet die Cassia troep uit de supermarkt.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Latte art fotos

950
bobbee schreef:[img]https://up.picr.de/43410192xr.jpg[/img]

Malabar van Hoofdkwartier + wat honing in die espresso, niet teveel want het moet alleen de kaneel complimenteren die op de espresso is gestrooid. Daarna aftoppen (is dat een woord) met wat heerlijke gestoomde volle melk.

Oh ja, goede Ceylon kaneel gebruiken en niet die Cassia troep uit de supermarkt.
Ahaa van kaneel heb je ook al verstand
Afbeelding
, ga gelijk googlen. Achteraf niet slim,.maar dacht dat kaneel kaneel was, maar zo us het met koffie ooknie. Leuk recept.

Afbeelding