Re: Latte art fotos
941Nice!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
...."het kopje iets te vol was"... ik denk dat dat een breed probleem is. In het prille begin werd ik daar knap geïrriteerd van, maar na jaren oefening en hard werken, nog steedsWijmaar schreef:Een rosetta waarbij het kopje iets te snel vol was...
En een kleintje voor de kleine
Ahaa van kaneel heb je ook al verstand, ga gelijk googlen. Achteraf niet slim,.maar dacht dat kaneel kaneel was, maar zo us het met koffie ooknie. Leuk recept.bobbee schreef:[img]https://up.picr.de/43410192xr.jpg[/img]
Malabar van Hoofdkwartier + wat honing in die espresso, niet teveel want het moet alleen de kaneel complimenteren die op de espresso is gestrooid. Daarna aftoppen (is dat een woord) met wat heerlijke gestoomde volle melk.
Oh ja, goede Ceylon kaneel gebruiken en niet die Cassia troep uit de supermarkt.