Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

5614
Madencio schreef:
fransg schreef:
Madencio schreef: zo 05 mar 2023, 09:12 Man, ik begin nu echt jaloers te worden op alles wat ik zie. Ik ga me toch ook maar eens verdiepen in het maken van brood :)
het is heerlijk doodsimpel!
Ik ga eens wat dingen lezen vandaag, en ermee aan de slag.

Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 Pro met Tapatalk
Meten is weten. Dus met weegschaal aan de gang. Het is net wiskunde.
Afbeelding
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

5617
bobbee schreef: zo 05 mar 2023, 11:34
Madencio schreef:
fransg schreef:
het is heerlijk doodsimpel!
Ik ga eens wat dingen lezen vandaag, en ermee aan de slag.

Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 Pro met Tapatalk
Meten is weten. Dus met weegschaal aan de gang. Het is net wiskunde.
Afbeelding
Dat kan.De pleur allles bij mekaar methode is ook een optie.
Ik denk dat gevoel voor het deeg en vooral temperatuur en rijstijden ook met try and error verkregen kinnen worden.Alles wegen levert misschien wat minder Fingerspitzengefuehl op