maar advies is advies in vakbladen schrijven ze ook [ reacties van baristas] dat rvs maaleenheden smaak kunnen aantasten en de maling met keramische stenen beter fijn gaat de korrel is niet uit elkaar getrokken maar gemalen waarom zullen dan de beste meelsoorten gemalen worden door watermolens met stenen schijven om de kwaliteit dus...kijk maar eens met een micro en je zal de verschillen zien ik ben geen barista en hoef ook niet zeker niet met een volautmaat maar kennis moet je met elkaar kunnen delen ...
Re: Volautomatische espresso/cappuccino ja of nee?
31sorry maar als iedereen op deze mannier advies krijgt zul je geen vrienden maken...tuurlijk ben ik blij en terecht ook ..
maar advies is advies in vakbladen schrijven ze ook [ reacties van baristas] dat rvs maaleenheden smaak kunnen aantasten en de maling met keramische stenen beter fijn gaat de korrel is niet uit elkaar getrokken maar gemalen waarom zullen dan de beste meelsoorten gemalen worden door watermolens met stenen schijven om de kwaliteit dus...kijk maar eens met een micro en je zal de verschillen zien ik ben geen barista en hoef ook niet zeker niet met een volautmaat maar kennis moet je met elkaar kunnen delen ...
maar advies is advies in vakbladen schrijven ze ook [ reacties van baristas] dat rvs maaleenheden smaak kunnen aantasten en de maling met keramische stenen beter fijn gaat de korrel is niet uit elkaar getrokken maar gemalen waarom zullen dan de beste meelsoorten gemalen worden door watermolens met stenen schijven om de kwaliteit dus...kijk maar eens met een micro en je zal de verschillen zien ik ben geen barista en hoef ook niet zeker niet met een volautmaat maar kennis moet je met elkaar kunnen delen ...

