

Hij serveert waarschijnlijk ook slechte wijn en pils ipv echt bier, plofkippen stokbrood en kruidenboter gemaakt van margarine!

Ik heb ook getwijfeld om er wat mee te doen. Alles was namelijk perfect; buikspek 12 weken achtereenvolgens gerookt, bijzondere wijnen en wanneer je een appelsap bestelde, kreeg je zelfgemaakte sap waar verschillende appels in verwerkt waren. Beetje overdreven wellicht, maar het contrast met vieze koffie is echt heel groot. Als ik nou zelfgebrande bonen zou verkopen, zou ik het zeker gaan aanbieden en ik vermoed dat ze daar zeker open voor staan.bobbee schreef:Ik denk dat de broers bij een helemaal niet zo goed restaurant hadden gegeten als ze dachten, of ze hadden het niet goed aangepakt of dat de restaurant eigenaar de verkeerde conclusie trekt over zijn klanten?
Hij serveert waarschijnlijk ook slechte wijn en pils ipv echt bier, plofkippen stokbrood en kruidenboter gemaakt van margarine!
Het was een restaurant met sterren van de Michelin, dus peperdure subtiliteiten alom, waarbij slechts de koffie niet te zuipen was "omdat niemand het proeft"bobbee schreef: zo 16 dec 2018, 22:17 Ik denk dat de broers bij een helemaal niet zo goed restaurant hadden gegeten als ze dachten,
https://kostverlorenvaart.blogspot.com/ ... tchen.htmlAll three guests at the table had stories about top rate restaurants, even with Michelin stars, who can't handle their beautiful espresso machines well enough to serve a decent cup of coffee at the end of an exquisite dinner, even though Bocca customers can send their unlimited staff to Bocca barista training for free.
Tewis Simons and his brother were even invited by the owners of such a star restaurant to demonstrate their way of preparing exceptional coffee drinks. There was surprise at the ease with which they could produce these, but at the end the conclusion was that "our guests are not ready for this excellent taste, it's too special for them."
Daarom drink ik nooit Indonesische bonen. Smaakt vaak naar leder.we tigers schreef:Indonesië Mandheling Silaban Tao van Fascino.
Ik vind er niets aan. De geur doet me denken aan stokoude bonen in plaats van vers gebrande en de smaak is vlak met een onprettig bijsmaakje. Klein zakje waarvan ik twijfel of ik hem op maak.