Keyser schreef: di 06 jul 2021, 13:04
Angry Betty van het Hoofdkwartier in een mokkapot. Veel beter dan de zure espresso bonen van vorig jaar. Hier kan weinig mis mee gaan in een mokkapot.
Valt me overigens op dat er in de wijde omtrek geen Whisky meer te krijgen is en de oesters met de dag in prijs stijgen. Pti kappen nou!!!
Pti schreef:Ik ben volgas oesters aan het rapen en de lokale whiskey aan het ontdekken in de Bretagne.
Bij gebrek aan Whisky is er altijd nog voldoende Cidre.
Oesters rapen kun je ook zelf, even de getijden checken en dan een Noord- of Zuidgelegen baai/kust opzoeken. Hebben wij ook gedaan op onderstaande foto is elke witte schelp die je ziet een oester!
Inmiddels zelf weer veilig thuis in (nat) Nederland en de productie in Amstelveen weer op aan het pakken. En na twee weken filterkoffie weer lekker aan de espresso.