Glad embryo brood waar de een de celdeling al wat voortgang heeft doorlopen. Mooie geschakeerd broden hier.Joste schreef:
️
Glad embryo brood waar de een de celdeling al wat voortgang heeft doorlopen. Mooie geschakeerd broden hier.Joste schreef:
Bizar zulke mooie broden zeker als je net beginner bent...ik heb t inmiddels alweer opgegeven (geen tijd op t moment) maar nooit zulk luchtig brood weten te fabriceren. Je wakkert de behoefte om t weer op te pakken wel aan...maja dan eerst weer een starter makentrabuca schreef: zo 20 mar 2022, 15:18 Ik heb gisteren voor de 3e keer een tweetal zuurdesem broden gemaakt volgens https://www.theperfectloaf.com/beginner ... ump-target.
Ze worden steeds beter qua ovenspring en luchtigheid. Eentje had wel erg grote gaten. De smaak is goed. De volgende wordt eentje zonder roggemeel.
Bedankt allen in dit topic voor het aansteken, ik heb er wéér een hobby bij