Wat bedoel je daarmee? ik ben niet zo van SMoeS generatieBluecold schreef:Ah pfft isnie. Er mag gerust een heuveltje maalsel onder je maler liggen zonder dat de smaak van je koffie daardoor beinvloedt wordt.@3aan schreef:Vergeef me, maar ik vindt het een vies zooitje om te zien wat je ervan gebakken hebt, als je zo werkt krijg je nooit een echte lekkere espresso, schoon werken is de helft van je smaak.
Maar als je de PF niet goed droog maakt voor je hem vult, en dan tampt wordt het een zooitje, en als je deze ook niet ontdoet van achtergebleven maalsel op de rand krijg je vuilophoping aan je groepsring en dat zal alleen maar verergeren, ik had het dus niet over het beetje maalsel wat bij de molen achterblijft, daarvan zou ik ook niet weten hoe dat de smaak zou beïnvloeden of je moet het naderhand als je een beetje ervan gespaard hebt het weer gaan gebruiken
Schoon werken dus, dat was het eerste wat ik leerde toen ik in de HoReCa begon.